Sanitair

Jouw sanitair specialist in badkamer renovatie en installatie

Een nieuwe badkamer? Je badkamer renoveren? Het grootste aanbod voor je sanitaire installatie vind je bij badkamerspecialist Willems-Diels in Balen. Al 50 jaar installeren en renoveren onze vakmannen badkamers in iedere stijl en voor elk budget. Voeg daarbij onze persoonlijke begeleiding en je begrijpt dat de creatie van je droombadkamer in zeer goede handen is.

Jouw wensen staan centraal. We nemen graag onze tijd om te luisteren naar je verhaal, met het oog op de perfecte badkamer en aandacht voor je energieverbruik. Een badkamer die functioneel is, esthetisch aantrekkelijk en een oase van rust biedt. Professioneel advies komt dan goed van pas, vanaf het ontwerp tot en met de volledige realisatie. Beginnen doen we in onze toonzaal, waar je alvast je favoriete badkamermeubels en veel meer kan komen ontdekken.

Breng ons een bezoek! Maak nu jouw afspraak

“We nemen graag onze tijd om te luisteren naar je wensen, met het oog op de perfecte badkamer en aandacht voor je energieverbruik.”

Alles voor je badkamer

Klassieke of strakke look voor je badkamer, alles kan. Ook innovaties op vlak van sanitair en badkamers volgen we op de voet. Zo wordt de renovatie of installatie van je nieuwe badkamer een toppertje van formaat. Als een totaalpartner ontzorgen wij je volledig, zodat je snel van het resultaat kan genieten. Jij kiest wat je nodig hebt, en wij werken een 3D-ontwerp en offerte voor je uit.

Kies uit ons aanbod:

Mooie en kwaliteitsvolle badkamermeubels, ook op maat mogelijk dankzij onze ervaren schrijnwerkers. We kunnen zorgen voor de afbraak van je oude badkamer en het plaatsten van de gekozen badkamermeubels en -toestellen. Onze merken: Detremmerie, Assenti, Inda, Sleurs, Aqua Prestige, Aqua Sento, Geberit.

Badkamermeubels

Elk type bad en douche, voor kleine of grote badkamers. Ook luxueuze en ergonomische systeembaden, vrijstaand of ingebouwd. Een inloopdouche, douchecabine, regendouche met verlichting, waterval met muziek, enkele of dubbele kraan… wij hebben het! Onze merken: Villeroy & Boch, Geberit, Aqua Prestige, Aqua Sento, Cleopatra.

Bad of douche

Een comfortabel en duurzaam toilet zoek je uit bij Willems-Diels. Wat denk je van de Geberit Aquaclean, een mix van toilet en bidet met zachte waterstraal voor een hygiënische reiniging? Of de Rimfree® wandcloset zonder spoelrand van Geberit, dé nieuwe standaard op het gebied van hygiëne en onderhoudsgemak? Kom dit alles ontdekken.

Toilet

De ideale temperatuur in je badkamer, wij zorgen ervoor. Denk aan design- of sierradiatoren met een visuele meerwaarde, handdoekradiatoren met beugels om je handdoeken op te hangen of elektrische radiatoren. Willems-Diels installeert kwalitatieve en energiezuinige badkamerverwarming.

Verwarming

Maak de inrichting van je nieuwe badkamer compleet met onze badkameraccessoires en gadgets. Goed voor de ultieme badkamerbeleving. Onze merken: Decor Walther, Giese, Gedy, Kleine Wolke, Spirella, Vossen, Jalla, Renova, Cosmic, Pomd’or, Inda, Olfa.

  • Badhanddoeken

  • Textiel

  • Handdoekrekken

  • Zeep en toiletpapier

Badkameraccessoires

Renovatiewerken aan je badkamer?

Maak dan gebruik van onze mobiele badkamer, een luxueus uitgeruste badkamer van 10 mvoor op je oprit of in de tuin. Om zorgeloos te genieten van het nodige badkamercomfort.

  • Mobiele badkamer
  • Mobiele badkamer
  • Mobiele badkamer
  • Mobiele badkamer
  • Mobiele badkamer

Tot in onze toonzaal voor je sanitair?
We zien je graag komen!

Maak snel online een afspraak met ons
Blijf op de hoogte via onze Flash-mail
Vraag gratis het Willems-Diels magazine aan
Contacteer ons voor meer informatie