Ecologie

Ecologische HVAC-installaties

Ecologisch verantwoord verwarmen en koelen: daar streven wij al jaren naar. Als HVAC-installateur zorgen we voor duurzame oplossingen in verwarming, ventilatie, koeling en sanitair. Bij het (ver)bouwen van je woning zijn er namelijk heel wat milieuvriendelijke opties. Met energiezuinige technieken helpen we je E-peil zo efficiënt mogelijk te doen dalen, ook ideaal voor passief bouwen.

Bij Willems-Diels ligt de nadruk op hernieuwbare energie. Meer weten over zonneboilers, warmtepompen of regenwaterrecuperatie? Tijdens een kennismaking in onze speciale toonzaal ‘EcoHuis’ vertellen we je er graag alles over. Want waarom zou je betalen voor water of warmte, als de natuur het je gratis aanbiedt?

Maak nu een afspraak

“Denk jij ook aan het milieu? Kies voor onze ecologische oplossingen voor verwarming, koeling, ventilatie en sanitair.”

Onze energiezuinige producten

Onze concepten voor verwarming, koeling, ventilatie en sanitair zijn energiezuinig, milieuvriendelijk en ze bieden een ongekend hoog rendement. Niet twijfelen dus en zeker onze ecologische HVAC-installaties komen ontdekken. Samen onderzoeken we de mogelijkheden voor jouw woning, passend binnen je wensen en budget.

Overweeg een zonnecollector of zonneboiler waarmee je de warmte van de zon kan opslaan en recupereren. Of ga voor zonnepanelen die het zonlicht maximaal opvangen en je toelaten de energie te gebruiken als verwarmingsondersteuning, vloer- en zwembadverwarming. Wij maken zonne-energie beschikbaar voor iedereen.

Zonne-energie

Energie uit de grond, water of lucht optimaal benutten? Dan is een warmtepomp of warmtepompboiler echt wat je nodig hebt. Een warmtepomp draagt die energie over aan water, wat dan kan dienen als sanitair of verwarmingswater. Een warmtepompboiler haalt water uit de lucht om sanitair water op te warmen. Van een ecologische warmwaterproductie gesproken!

Warmtepomp

Een totaalpakket aan regenwatersystemen dat je toelaat regenwater te gebruiken als toiletwater en meer, daarvoor moet je bij Willems-Diels zijn. Vraag naar onze watertanks, waterfilters en overloopsifons. Alle expertise onder één dak.

Regenwatersysteem

Je huis (bij)verwarmen met een pelletkachel is duurzaam en slim. Pelletkachels zijn milieuvriendelijk, geluidsarm en een goedkope brandstof. Net zo gezellig als een houtkachel, met het gebruiksgemak van een gashaard. We hebben een oplossing voor elke situatie, denk aan een vrijstaande pelletkachel of eentje die aangesloten wordt op je cv-installatie.

Pelletkachels

De levenskwaliteit in je woning hangt samen met een efficiënt ventilatiesysteem. Verlies geen energie en zorg voor gezonde lucht met een ecologische ventilatie van Willems-Diels. Met onze mechanische ventilatie regel je de aan- en afgevoerde lucht zelf, goed voor een comfortabele atmosfeer.

Ventilatie

Premies voor energiebesparende maatregelen

Investeer je in energiezuinig wonen en ecologische maatregelen, bekijk dan zeker of je in aanmerking komt voor subsidies. Vraag gerust ons advies!

Tot in onze toonzaal voor ons aanbod ecologie?
We zien je graag komen!

Maak snel online een afspraak met ons
Blijf op de hoogte via onze Flash-mail
Vraag gratis het Willems-Diels magazine aan
Contacteer ons voor meer informatie