Specialist in sanitair en verwarming sinds 1967

Het installeren of renoveren van sanitair en centrale verwarming, bij Willems-Diels doen we het sinds 1967. Toegewijd en op maat, passend binnen jouw budget. Want als familiebedrijf met jarenlange ervaring en de tweede generatie aan zet weten we precies wat je nodig hebt op vlak van verwarming en sanitaire installaties. We nodigen je graag uit om ons aanbod te komen ontdekken in onze showroom in Balen, vlakbij Mol.

Maak nu je afspraak online

“Een warme welkom bij Willems-Diels! Wij zijn erkend installateur van verwarming, sanitair en energiesystemen. Hoe kunnen we jou helpen?”

Persoonlijke service

Individuele begeleiding dragen we hoog in het vaandel. Samenwerken in vertrouwen noemen wij dat, zowel naar onze klanten toe als naar leveranciers en eigen mensen. Onze zaakvoerders Bart en Anja zijn nauw betrokken en dat voel je, van aankoop tot eindafwerking. Zo helpen we particulieren en aannemers in de Kempen (Antwerpen) met het kiezen van verwarmingstoestellen en sanitaire installaties.

Samen geven we je project vorm, in 3 stappen:

  • Advies & offerte

  • Plaatsing & installatie

  • Herstellingen & garantie

Meer nog: wij werken enkel met topmerken, inclusief fabrieksgarantie. Toch extra onderhoud nodig? Dan kan je rekenen op ons team van technici, opgeleid om je uitstekend van dienst te zijn.

Ecologie

Focus op ecologie en energieneutraal bouwen

Vakmanschap en service gaan bij ons hand in hand met een milieuvriendelijke focus. Wij scholen ons continu bij op vlak van zuinige en energieneutrale systemen. Ecologie is niet hot, het is noodzaak. Steeds meer klanten kiezen voor zonne-energie, regenwatersystemen en ecologische verwarmingssystemen. Een slimme keuze! Ook jou adviseren we graag over ecologie in ons ‘EcoHuis’, tegenover onze andere toonzaal in Balen.

Een betrouwbare partner voor je verwarming, sanitair en ecologie?

Maak snel online een afspraak met ons
Blijf op de hoogte via onze Flash-mail
Vraag gratis het Willems-Diels magazine aan
Contacteer ons voor meer informatie