Verwarming

Energiezuinige totaaloplossingen voor je cv-installatie

Dankzij verwarmingsspecialist Willems-Diels zit je er warmpjes bij, letterlijk en figuurlijk. Reken op een cv-installatie die voor het nodige comfort zorgt én goed is voor het milieu en je portemonnee, en ook op vooruitstrevende producten van A-merken en de nieuwste technologieën. We bieden totale verwarmingsconcepten met oog voor duurzaamheid. Dus ook voor koeling.

We vinden het belangrijk om een steentje bij te dragen aan een groene toekomst. We willen een alternatief bieden voor de traditionele leverancier van gas en stookolie en proberen het gebruik van klassieke verwarmingsketels op fossiele brandstoffen te beperken. Onze energiezuinige cv-ketels werken met pellets, een compacte ecologische brandstof. Maar ook de stijlvolle radiatoren en convectoren in ons gamma zijn groen. Laat je adviseren door onze experts.

Maak nu online een vrijblijvende afspraak

“De toekomst is duurzaam, onze oplossingen voor centrale verwarming en koeling ook. Ontdek het.”

Alles voor verwarming en koeling

De ideale cv-installatie, centrale verwarming of koeling is voor iedereen anders. Tijdens een eerste gesprek bespreken we graag de verschillende mogelijkheden voor jouw energiebehoeftes. Zo komen we tot een klimatisatie op maat.

Hier ontdek je alvast een greep uit ons aanbod.

Je kan bij ons terecht voor cv-ketels op gas of stookolie. Condenserende ketels, die de warmte van de verbranding recupereren, een hoger rendement behalen en je energiefactuur met meer dan 10% doen dalen. Goed voor een langere levensduur en minder vervuilend. Onze merken: Atag, Viessmann.

Verwarmingsketels

Snel, stijlvol en duurzaam verwarmen, het kan met onze radiatoren en convectoren. Geniet zo van onze uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, hoge kwaliteit en ecologische meerwaarde voor de verwarming van je woning. Onze merken: Stelrad, Jaga, Zehnder.

Radiatoren

Altijd een aangename temperatuur in huis dankzij vloerverwarming. Niks dan voordelen: warme voetjes, luchtvochtigheid blijft op peil, weinig onderhoud, geen stof, geruisloos en onzichtbaar, zuinigste manier van verwarming… wil jij dat ook? Maak vlug een afspraak.

Vloerverwarming

Slim koelen bij hitte? Dat kan met onze energiezuinige aircosystemen. Zo geniet je altijd van een optimaal binnenklimaat. Of wat dacht je van airconditioning of airco in de vorm van een lucht-lucht warmtepomp, een combi om voordeling mee te koelen én te verwarmen? Wij plaatsen airco van de beste merken. Vraag ernaar.

Airco

Op zoek naar de nieuwste ecologische verwarmings- en energiesystemen? Je cv-ketel vervangen? Willems-Diels is volledig mee. Van zonne-energie tot warmtepomp, warmwaterproductie, regenwatersystemen, pelletkachels en ventilatie. Ontdek het bij onze afdeling ecologie.

Ecologische oplossingen

Tip!

Verwarmen met nog meer comfort en rendement? Gebruik vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp. Je kan je woning zo ook passief of actief koelen tijdens de zomer.

Installatie en onderhoud

Gekwalificeerde installateurs en technici zorgen voor de professionele plaatsing van je verwarming. Afhankelijk van de gebruikte materialen geniet je van de fabrieksgarantie, mooi toch?

Maar ook voor het onderhoud kan je op twee oren slapen. Een regelmatig onderhoud en nazicht van je cv-installatie verlengt de levensduur. Heb je een cv-ketel op stookolie? Dan is een jaarlijkse controle verplicht. Voor verwarmingsketels op gas is dat tweejaarlijks.

Tot in onze toonzaal voor je verwarming?
We zien je graag komen!

Maak snel online een afspraak met ons
Blijf op de hoogte via onze Flash-mail
Vraag gratis het Willems-Diels magazine aan
Contacteer ons voor meer informatie