Service is ons stokpaardje

De drie stappen van onze topservice

Een succesvol project begint bij een goede voorbereiding. Willems-Diels staat je bij in de zoektocht naar de juiste oplossing voor jouw droomproject. Onze specialisten ontvangen je in onze showroom om je plannen te bespreken en je project vorm te geven. Daarna werken ze een plan op maat uit en versturen we een vrijblijvende offerte voor de realisatie van jouw project.

Kiezen voor Willems-Diels is kiezen voor:

  • Een eigen team van vakkundige installateurs
  • Een perfecte uitvoering volgens de regels van de kunst
  • De laatste technieken en mogelijkheden
  • Flexibiliteit in uitvoering en afwerking
  • Nauwkeurige afstelling en opvolging

Willems-Diels werkt enkel met topmerken. Je kan dus zeker zijn van een waterdichte fabrieksgarantie. Heb je problemen? Is er extra onderhoud nodig? Moeten er herstellingen uitgevoerd worden? Je kan beroep blijven doen op onze eigen technici. Wij begeleiden je project tot het einde!

Kom je graag eens praten met onze experts?

CONTACTEER ONS

Een verhaal van positieve
evolutie en groei

Geschiedenis van het bedrijf

Willems-Diels werd in 1967 opgericht als familiebedrijf in verwarming en sanitair. Vader Willems deed de installaties en moeder stond in de winkel. In 2003 namen dochter Anja en haar man Bart het bedrijf over. Sindsdien is het bedrijf jaarlijks blijven groeien. Dat succes wed in 2008 bezegeld met het openen van een tweede toonzaal, het EcoHuis. Deze duidelijke keuze voor groene energie en ecologie is de laatste jaren nog meer op de voorgrond getreden.

Mee met de tijd

In een zeer concurrentiële markt is het niet eenvoudig om te blijven groeien. Je moet aandachtig zijn voor marktevoluties en onze klanten waarderen dan ook onze kennis van de nieuwe markt. We investeren sterk in scholing en opleiding van onze medewerkers, zodat zij op de hoogte blijven van de nieuwste technieken. Ook willen we onze klanten de meest zuinige en milieuvriendelijke systemen aanbieden. Persoonlijke service en flexibiliteit zijn de grootste troeven in de begeleiding van onze klanten.

Onze specialiteiten

Willems-Diels is gespecialiseerd in het installeren en renoveren van badkamers, centrale verwarming (gas-stookolie- warmtepomp), ventilatiesystemen, regenwaterrecuperatie, zonne-energie en hout- en pelletkachels. In onze showroom kan je ook terecht voor leuke badkamergadgets en kan je onze nieuwste badkamertoestellen en -meubels bekijken.

Wil je graag komen
werken bij ons?
Job
Plaats
Technisch-commercieel medewerker Balen LEES MEER
Monteur(s) HVAC & sanitair Balen LEES MEER